Post info

Labels:


Comments 1


Author: syilla

setelah beberape ketika x update blog. ako tgk dah ade 5 followers! kalu korg rase siket je. percaye la ako xpandai sangat nak mempromosi blog ni. 5 followers ni kira dah pecah record dah. hahaha.
firstly nak ucap terima kaseh pade yg sudi follow my blog. ah? ade sowg alien. haha. but i think i know u. wink wink! terima kaseh cik crazy zazae sebab sudi jadi dis blogs follower. ako dah skim ur blog. ade beberapa post yg berisi disitu. kepada yg nak try ushar, sila click sini. ( i hope u dont mind ako promote sket ur blog ). hihihi. x lupe jugak ehem ehem terima kaseh kepada nohan, capit, baby ( khairulnisa izzati ) and munira sebab masing masing cube buktikan yang korang nak amek tao ape yg bakal ako share ngan korg.
yg keduanye. ako mintak maaf kalu perjalanan blog ni agak slow sikit. kind of busy sejak kebelakangan ni. tp ako akan curi curi mase gak untuk share sesuatu yang berguna nanti.
dan yang terakhir. ako nak promote sket blog ako yang lagi satu neh. experiment! akan ade tajuk baru. maybe lepas ni atao esok ako akan karang post yg bertajuk nyah kau ketingit! haha. best x tajuknye? jangan segan silu untuk jadi follower yea. terutama yang sedang mengalami masalah ketingit. hahah. salam.

1 comments:


  1. haha x ksa p0n...

    p/s: ketingit 2 pe???

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...