Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla

smalam sembg ngan abg lan, ila n indo. sembg punye sembg. tbe tbe abg lan ckp nak gerak jumaat ( esok ) pagi lak. huish. kacau je. org lagi excited nak pijak bumi tganu n kelantan. die lagi nak lewat lewat. tp bile dia ckp kalu g malam ni maybe sampai kul 2 or 3 pagi. xkan nak gegar uma family poklek tgh tgh malam. terpakse la ako diam. btol gak die kate. tapi kalu sampai 2 3 pagi pon best. leh lepak tepi laut dl sementara tunggu pagi. dah lame x overnight tepi laut. tetibe rindu kat marina. MARINA! tunggu ako dtg hujung bln 1 yea. miss u so much. rindu kat angin malam yg sejuk menyapu muka ako. rindu rumput rumput tanam yg bersih. rindu nak baring atas rumput tanam kat tepi pantai tu. dengan lagu mendayu dayu yg dipasang oleh pihak marina island. lampu lampu malap kat pokok pokok kelape renek yg ditanam. owh. indahnye gabungan ciptaan tuhan dan lanskap buatan manusia. rindu nak hayati mende2 ni. rindu nak tgk kawan kawan punye kerenah kat tepi pantai tu. ayoi slalu emosi. shah yang slalu gedik, put yg slalu mengorat awek, ekin yg suke menggila. hahah. clip video no body no body but you. haha. kenangan sangat sangat. windu semua! ait. macam dah lari tajuk je. sbenarnye nak bgtao yg kitorg xjd gerak malam ni je. huhu. anyway. thanx for reading. salam.

0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...