Post info

Labels:


Comments 1


Author: syilla

salam semuo. 31hb ni kawe baka gerak ke kelate samo denge saeng kawe miss dila edola. so kawe nak prektis sikek gimano nak kecek. nati buleh impegheh saing saing kawe yo dok lepak sano. haha. gimano. ok dok loghat kawe? haha. maca buduh je. huhu.
kawe sbena nye dok tahu nak ghoyak pasa ape. kawe pon dok tahu sangat gimano nak ghoyak ni. kalu bahase ganu campu klate buleh lo sikek sikek. sebak kawe banyak saing dok ganu. poklek, abe ghocky, abe e, abe lan. xpo la. kawe ghase kawe nak kecek ganu campu klate pulok ah. haha
udoh kawe pulok dok tao nak ghoyak ape. gini la. bia kawe cito gimano lak kawe buleh nak sampa ganu nga klate ni. kawe sbena nye dok pena g sano. dok pena wala skali pong. kesiang kawe dok? haha.saeng kawe lak awa bulang depang nok g kusus kak kelangtam. kawe pulok dah nak benti kije hujum bulang ni. so kawe pong ghoyak ke saing kawe ya kawe nak ikuk dio samo. jadi lepah abeh bulang ni. kawe beti kijo awa. 30hb beti. 31hb kawe tolak samo dila edola g ganu dulu. molek sangak la. buleh g jumpo poklek. tapi dingo cite poklek nak maghi kl 2 3 haghi sbelung new year. kawe teghinging sangak nak g kapung poklek ni. nak candak sotomg, g macing. tapi kalu doh pokleh maghi sini xdapak la kawe nak meghase. haha. lepash sehaghi kak ganu. baru la kawe nga dila edola g kelamtang. kawe ingak nak stay sane stengah bulang. bia cuti puah puah baghu balik kapung sdighi. kepade kawang kawang kawe yang dok klate tu. tunggu kedatange kawe yo! haha.
amacam korang? rase ako boleh servive x kat kelantan? hahah. kalu rase ok. senyum je. kalu rase tunggang terbalik. dibenarkan gelak sakan. hahah.
sblom ako habiskan. nak ucap thanx kepada amad a.k.a. manja yang sudi follow my blog. thanx a lot! n kepada yang rase blog aku ni ade variasi yg korang suke. sila click follow. wink! salam

1 comments:


  1. kalu tulis ok la diterima, kalu ko cakap mesti terok bebenor bunyiknye, percubaab yg bagus, hahaha.. :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...