Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla

pagi tadi orang bangun pukul 6.30 . konon nak pergi jogging dengan putera . alih alih tak jadi . terus pergi mcd . dia belanja . balik balik dah dekat pukul 12 . tidur dulu . mengantuk sangat . bila buka mata . dah pukul 1.30 . on lap top .

tiba tiba kaira msg . dia cakap esok pukul 9 malam datang rumah dia sambut birthday dia . then orang reply ' ok ' . tergerak hati nak tengok kalendar . nak check tarikh ( semenjak duduk perak ni tak ingat tarikh sangat . al maklum lah makan tidur je ) . tengok tengok 21.03.11 . macam familiar pula 21 march ni .

tiba tiba ' birthday norhan ! ' check event . takda pula nama kau hari ni . cuma malam tadi terperasan nama edy je ( ex boyfriend ita ) . then check dekat wall kau pun tak ada orang wish lagi . so im the first yang wish you ( dekat FB la ) .

tujuan orang buat entri ni adalah sebab nak say sorry sebab terlupa . and nak wish : have A WONDERFUL DAY today .

HAPPY BIRTHDAY MY BRO !
kau dah tua . cepat cepat pinang cik zazae .
hahha

0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...