Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla

semalam 14.03.11 . aku ajak iylaa teman aku pergi bengkel repair wiper . then terus shoot pergi rumah putera . dia tengah masak ayam lemon . masam gila ! maybe terlebih lemon and cuka epal . bedal .

then kami terus bergerak ke manjoi jumpa atan . jumpa kat caltex je sebab hujan . dia terperangkap kat situ . masa park . rasa nak terkencing sangat sangat and main keluar je tanpa protection . MINTA MINTA LAH TAK KENA RADIASI NUKLEAR dari jepun . hahah .

sembang sembang dengan atan . terus pergi JJ . asalnya nak tengok wayang . nak sangat tengok ranggo as i am a big fan of johny depp . tapi ticket tinggal pukul 10.15 pm je . iylaa pula nak kena balik on time ( sebelum pukul 12.00 am ) . nak tengok hikayat meru mahawangsa pun dah start . tak suka kalau tak tengok intro . so kami pun jalan jalan dekat tempat game .

macam biasa . aku minta putera main game yang sama . im not sure what you call the game . tapi game yang memerlukan kepantasan tangan untuk tekan falling music beats tu . kau orang find out sendiri lah ya . and its the coolest ( uncool yang cool for me ) thing that he ever done .

then jalan jalan . pergi bowling . tengok tajuk post ni macam gempak . tapi kami main tak lah gempak sangat . first first je aku spare . seterusnya hancur . haha . jom ushar gambar kami beraksi .

iylaa


si tonggek putera

gambar aku takda sebab semua macam cipan .

oh i wish aku ade DSLR . jom tengok result kami :


and finally 

i : iylaa  c : cila  p : putera . yayay! iylaa kalah . booo ! hahaha .

seronok juga sekali sekala hang dengan vaccaholic crew . walaupun bertiga je . jangan jealous syafiq . ;)

*thanks to follower nombor 34 : Amalina .

0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...