Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla

pukul 3:27 AM . masih belum tidur menyiapkan blog kawan aku . petang tadi dia minta aku edit blog bisnes andaman dia . aku pon bukan teror sangat nak edit edit ni . tau yang basic basic je . tapi sebab kawan kan . aku tolong lah . tak minta upah pon . sebab aku tahu aku tak layak diberi upah untuk kerja ringkas ni . apa apa pun aku dah siapkan yang termampu dalam keadaan yang tenat ! agak agak dia suka tak ?

ni gambaran blog lama dia :


and ini gambaran page blog dia yang aku buat :


atau kalu tak puas tengok boleh tengok sendiri : http://andamanbudget.blogspot.com/ . tu pun aku macam tak puas hati lagi . tapi bila fikir fikir balik : biasalah tangan beginner .

* dalam penat penat pun nak ucap terima kasih gak kepada follower baru : nobita .

0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...