Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla

firstly seperti biasa . nak ucap thanks to the new followers . kali ni thanks to lionteen and Ieyza Afieyna92 . you are most welcome here .

hari ni hari yang sangat lemau dan membosankan . my bro syafiq keluar hang out dengan kawan kawan dia for the whole day . macam nak demam pon ada . sebab cuaca sangat sangat panas . memang tak boleh buat apa . and kebetulan syafiq tak bawak DSLR SONY α290 dia . mungkin sebab bateri exhausted . so ako pun charge and snap snap . ni lah hasilnya .







3 je ako tunjuk kat korang . sebab tangan ako belum ade bakat nak jadi photographer lagi . tapikan . seronok gak kalau dapat DSLR untuk my becoming birthday . my birthday pun ade lagi 4 bulan lebih . sempat la kamu kamu dan kamu kumpul duit and share untuk hadiahkan ako DSLR sebijik . huhuhu .

0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...