Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla

semalam ( 08.03.11 ) .  putera datang rumah sebab nak minta bola . aku belum mandi . dia nak main bola kat rumah aku . aku suruh dia main kat belakang rumah . dia ajak aku main sekali . tidak lah . aku ajak main kat tempat lain . tapi tunggu aku kat luar rumah . aku nak mandi dulu .

ingat nak pergi dekat dekat . sekali shoot terus pergi ipoh . kami pergi berdua je . tanpa dirancang kami pergi ipoh parade . bola tu dalam kereta je . hahah . sampai sampai terus pergi food court . putera order soury crisspy pepperoni pizza with extra cheese and pepperoni . aku pula order sweet crunchy peanut parata . memang sedap kaw kaw . tiba tiba nafsu makan membuak buak . terus aku order 100 plus , sarsi and peanut butter + chocolate waffle . aku sampai kat meja si putera tengah order claypot sizzling mee . aku sempat catu 2 3 sudu . then aku order corn in cup pula . putera suruh order mango rice tapi dah habis . seriously aku tak pernah melantak macam tu kat luar . memang puas .

then kami jalan jalan . tiba tiba putera tak jumpa kunci kereta dia . memang cuak ! kami cuba ingat balik tapi tak ingat lansung . so rushing rushing pergi cari kia spectra abah dia . kunci tinggal dalam kereta ! and dia bernasib baik . sebab pintu driver selalu short . nasib boleh buka . memang nasib baik .

lepas bersyukur kami shoot pergi JJ pula . ingat nak tengok wayang tapi tak ada cerita best . putera pula tunjuk kehebatan dia main game . power laju tangan dia ! im impress . lepas tu g shopping putera beli lemons and sushi . aku pula beli ice cream and toblerone . bayar bayar terus makan ice cream ngan putera . tiba tiba teringat ipod putera tertinggal dalam kereta . sekali lagi bernasib baik . nasib baik kereta tak kena pecah .

dalam kereta makan sushi . serious first time makan sushi . sebelum ni geli sangat . tapi bila putera bagi makan sushi tuna . sedap kot . aku makan 3 . tuna , ketam and tak tahu lah apa lagi satu tu . singgah kat toku tokuya kot nama dia . sumpah tak ingat . tapi kedai ni jual barang rm 4.90 dan rm5.90 je . difahamkan barang barang ni semua dari jepun and sangat cute barang barang kat situ .

lepas puas cuci mata . kami shoot balik seri iskandar . dalam kereta pekena toblerone pula . tak tahu nak cakap macamana . nafsu makan kami sangat rakus semalam . singgah kedai makan apa tah kat simpang nak masuk kampung bali . jumpa hanafi . kat situ baru kami masing masing rasa full . then balik.

semalam rasa best sangat sebab lama tak lepak ipoh !!

* genap 30 orang followers . thanks ♥Saida Kamall♥

0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...