Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla

semalam ( 06.03.11 / ahad ) dengan tak sengaja ako drive sampai ke behrang untuk hantar adikku si syafiq . sepatutnya dia naik ktm tapi sebab ako lambat mandi . sampai sampai ktm je kaunter ticket dah tutup . atau dengan kata lainnya ticket habis . dari ktm ako ambil aleh tempat mak ako sebagai driver . huhu . ingat nak hantar syafiq pergi terminal bas medan gopeng je . aleh aleh mak suruh masuk kiri terus ke behrang . tak sangka . mak dah percaya dengan pemanduan ako yang berhemah ! walaupun tak ada lesen . huhu .

singgah sebentar di R&R tapah . beli dunkin donut . ako makan 2 gigit je . masa balik ako tengok donut ako dah penyek ! mak terduduk . T.T

teruskan jalan ke behrang . jalan dah makin gelap . bawak 130km/hr je . tak berani lebih lebih . sampai je rumah sewa syafiq kat behrang . ako and mak nak terkencing . so syafiq suruh la housemates dia pakai apa apa yang patut . sebelum masuk rumah ako tengok kasut kasut dowg mcm bundle uh ! banyak dan bersepah ! tapi ako dengar ade 8 orang je duduk rumah tu . tapi kasut punya banyak kalah perempuan . bila ako masuk rumah tu . ako tak nak comment pasal sepah sebab standard la rumah bujang ( lelaki ) kan . tapi ako agak tertarik dengan sesuatu . ada sesuatu menyorok kat bawah selimut kat tengah hall ! LAWAK ! ako tak faham kenapa dia patut wat macam tu . kalau sexy pun tutup badan sudah . ni dah macam bundut mende tah . yang lain lain tu semua hilang . macam anak dara sunti menyorok dalam bilik . mak pon tergelak tengok suasana rumah tu .

sebelum balik . ako minta hutang kat syafiq . yeah ! dia dah bayar . takot ako buat onar kat situ lah tu . huhu . 

teruskan perjalanan pergi ipoh pula . mak ajak tidur rumah mak yang sebab nak buat kek untuk kaka . agak lega sebab ' dia ' tak ada . masa drive nak pergi ipoh tu rasa silau sangat . bodoh punya *** tak buat lampu jalan ! takkan tak mampu kot ? then hujan pulak . wiper rosak . bawak slow slow . akhirnya sampai juga rumah mak yang dalam pukul 9.40 p.m . masa tu la ternampak donut ako penyek . kempunan .

0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...