Post info

Labels:


Comments 2


Author: syilla

salam . first of all i would like to thank to my new follower leeya amalia and fethi_nurhayati .

ok . skang ni ako nak tanye . berape ramai yg buat blog sbb duit ? sape yg xtao blogging bleh wat duit ? jwb dalam hati sudah . kenape ako tanye ? sbb ako nak aja camne nak wat duit dengan cepat bagi sesape yg masih blom tao . tambah kalu traffic blog korg mmg slalu bz . so silent n start reading .

1. g kat website neh : http://www.advertlets.com/

2. cari [ register ] n click .

3. register n dowg akan anta 1 email . kalu korg cari kat inbox xjumpe jgn merampuih plak . cube cari kat spam folder .

4. die akan bg link n click je . korg akan g kat website advertlets tadi n click kat my account .

5. cari [ get ad code for your blog ] n click .

6. die akan kwar code sidebar , leaderboard n rectangle . ketiga tiga ni kene letak kat blog .

* ako rase utk sidebar ngan leaderboard kowg bleh paham sendiri camne nak wat ( kalu xtao gak leh send msg kat fb ako ) . so ako terangkan utk rectangle ads je .

camne nak letak rectangle ads :

1. dashboard > design > Edit HTML .

2. tick [/] expand widget templates .

3. tekan ctrl + f . akan kwar column find kat bawah window n search ' post-footer-line-2 ' .

4. cari </b:includable> . dah jumpe paste code tadi sblom </b:includable> .

5. preview n save .

2 comments:


  1. knpe tak bole pun??

  1. knpe x jdi
    die kua kt bwah header

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...