Post info

Labels:


Comments 1


Author: syilla

rumor says FB akan ditutp hari ni . kesian juga lah sebab ada juga yang percaya . sampai pening pening fikir macam macam . haha . jangan risau . MARK masih belum puas kutip duit .

tapi kan cuba kau orang fikir . apa yang bakal berlaku kalau betul betul FB ditutup ? aku rasa mesti macam ni :

pekerja pekerja office mesti sangat sangat bosan time takda kerja . sampai tertidur tidur . yang ada kerja menambun pun bosan juga sebab selama ni curi curi buka FB bila mengantuk .

student pula semakin ramai tidur dalam kelas sebab terlalu bosan . muka semua cam cicak berak kapur sebab tak boleh bukak FBmobile . terpaksa fokus sampai juling juling .

senang cerita . semua akan bosan bila FB dah tutup . so semua akan cari lifestyle yang baru . atau pun balik dekat MS . oh nak ke ? hahaha .

thanks to follower yang ke 35 : Nylea Shahiraa (: .welcome .

1 comments:


  1. Tapi today memang sejak pagi I cannot access my FB... memang FB dah ditutp ke atau my company dah block FB? Musykil ni...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...