Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla

ok guys . kali ni aku betul betul perlukan pertolongan kau orang . aku betul betul desperate . kau orang pernah dengar tak pasal cerita fantaghiro dengan edward the scissorhand ? bukan yang cartoon punya . movie . siapa siapa yang lahir tahun 80 an mesti tahu atau pernah tengok cerita ni .




so aku minta tolong kamu semua . untuk tolong cari :

1. kedai kedai yang jual old movie .
2. siapa siapa nak jual dvd / vcd atau tape pasal cerita ni .
3. siapa siapa nak pinjamkan / sewakan dvd / vcd atau tape cerita ni .
4. siapa siapa nak sedekah dekat aku cerita cerita ni .
5. siapa siapa yang nak bagi aku early birthday present ( of course la hadiahkan cerita ni ) kat aku .

tolong TOLONG lah . sangat mengidam nak tengok childhood movie aku ni . T-T . aku sanggup cuci kasut / stokin / underwear kau orang untuk dapatkan 2 movie ni .

0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...