Post info

Labels:


Comments 1


Author: syilla




this is my sticky friend . his name is putera mohamad ariffi . sometimes i call him prince or bontot . sebab putera = prince and bontot = sebab bontot dia besar . haha .

kami kenal daripada adik aku ( syafiq ) . putera ni kawan sekolah adik aku . dulu kami tak berapa rapat . tapi setiap kali aku balik perak . kami mesti jumpa . kadang kadang hang sama sama .

kadang kadang dia datang kl . lepak dengan aku . kami selalu berkongsi cerita . bila aku ada masalah aku contact dia . dia pun macam tu juga .

aku ada bestfriend lain . tapi hanya putera sahaja sticky friend aku . sebab dia selalu ada untuk aku . banyak aktiviti yang kami buat sama sama . daripada melepak . sampai lah memasak kat dapur . kami enjoy karaoke , main truth or dare , window shopping and eg .

saya paling suka main bola and window shopping dengan dia . dia sangat bertenaga bila window shopping  ( kalah perempuan ) .

kadang kadang kami bergaduh juga . merajuk . main tampar tampar . main tolak tolak depan crowds . tapi kami tetap berdamai sebab we need each other and he completes me .

kami suka buat kerja gila . yang paling best lah . kami pergi JJ . cari troli . dia berdiri aku tolak laju laju dekat tengah tengah crowd . and bertukar giliran . haha .

and kalau perasan . kebanyakan entry dari label ' aktiviti masa lapang ' . banyak aktiviti dengan dia je . itu membuktikan kami memang selalu stick together kat mana mana bila bila masa .

ah ! miss him already . kejap lagi nak pergi window shopping dengan dia . bye !

* tag syafiq , cho , fethi , ieyza , nisa .

* untuk info contest sila click : s.a.n.g.k.a.r

1 comments:


  1. thanks join..;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...