Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla

* ini adalah repost . tapi ade edit edit dan penambahan . yg penah bace tu boleh bace lagi . :)

ok guys . here i am ! akhirnye . ako akan bentangkan tajuk nyah kau ketingit ! for those who was waiting for so long . sorry sbb lambat sangat .

ok . sape ade masalah ketingit ? angkat ketiak ! haha . what ? sape yg xtao ketingit ? ketingit tu adalah sejenis aroma yang menusuk hati yang dtg daripada bawah lengan atau lebih dikenali sebagai ketiak . haha . clear x penjelasan neh ? haha .

rumor says ketingit ade banyak punca . mungkin disebabkan makan bwg putih yang byk , tahap kebersihan yang low , xmandi pagi dan sebagainya . tp mcmane pon ia terjadi . ako dah jumpe penyelesaian mudah utk masalah ni . check it out !


ape mende neh ? ni la gadget yg digunakan utk mhapuskan aroma ketingit neh . ( wow ! gadget tuh ) . yang blah kiri tu namenye dr mist n yang sbelahnye oasis shower salt . kedua duanye bukan datang dalam 1 set . tapi ako bli kat kedai yang same . kedai kuo han la . kenape kedai kuo han? sbb ako bleh dpt discount . kdg kdg sampai half prize. yuhuuuuuuuuuuuu!

mule mule bia ako cite pasal dr mist dl . dr mist ni ape ? bende ni lebih kurang same mcm deodorant spray yang korang pakai tu . tapi bende ni len sket . bende ni x likat . same mcm air je . so bile spray tu kene cepat cepat kepit ketiak n ratakan . haha . n xde bau . xde wangi wangian mcm ordinary deodorant . xsejuk . first time pakai mmg janggal . mcm xpakai deodorant lak . hihi . tp kesannye . wow ! im saying i also ade ketingit sbelom ni ( tp xseketingit yg korang sangke la. at least kalu pakai deodorant tu xde la aroma ketingit tu melilau lilau mencari lobang hidung mcm sesetengah org ) haha . tp bile pakai dr mist . tiada lagi ketingit ! dan yang paling penting . bende ni tiada mengandungi alkohol . terima kasih dr mist ! bleh wat iklan x ? haha . oh yea . dr mist gak leh gune utk bau kaki . tapi ako xpernah try la . sbb ako xde masalah bau kaki . wee !

skang oasis si shower salt plak . kenape ako bli garam ni padahal ako dah ade dr mist ? sbenarnye garam ni kegunaanye all in one . utk dandruff , selulit , skin firming , anti aging , kulit yg allergy n yg paling penting skali utk menyahkan ketingit . ako bli ni sbenarnye utk masalah kelemumur ako . biase la . ble start pakai tudung neh kelemumur pon mari . tp since die ade byk kegunaan . ako gune utk seluruh badan . unfortunately ako blom dpt merasa kesan yang meyakinkan ako . maybe sbb ako slalu skip pakai mende nih sbb kdg kdg terbangun lambat . rushing rushing nak g keje . xbleh nak buang mase nak gosok mende ni satu badan . tapi ! seriously . bile ako pakai mende ni . kesan dr mist lebih lame . maksud ako . sampai blek keje pon bdn xberlengas pon . bagi org yg cepat berpeluh mcm ako ni . mesti cuba .

* yg atas ni ako edit dari post lame kat blog ako lagi 1 . yg kat bawah ni terbaru dari ako .


disebabkan ako rase dr mist deodorant spray tu cepat abes . so ako beli plak bende ni . smell buster deodorant stick . ako dah pakai dlm 2 3 bulan tapi lambat habis . n guess wat ? lagi berkesan dpd dr mist deodorant spray tuh . mmg xde bau lansung . harga jual rm23.90 tp ako dapat rm20 je . k katekan la bende ni bleh last dlm 5 bulan . rm20 utk 5 bulan . jimat kot . sape kate mahal ? hum hum . hahaha .

kepada ahli ahli ketingit selamat mencari dan mencuba . semoga berjaya menyahkan ketingit ! n pd yg btol btol siyes nak mintak tlg ako blikan mende ni . sila sila la contact ako ek. hahah !

0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...