Post info

Labels:


Comments 1


Author: syilla

dua tiga hari ni . rasa malas sangat nak update blog . idea dah banyak mencurah curah . kadang kadang sampai terlupa nak buat entry apa . serious lupa sangat sangat . then terpandang my desktop :


kalau kau orang rasa ini semak . semak lagi otak aku . bukan malas nak susun and delete semua rubbish ni . tapi otak aku lambat menghantar impuls . jadi pergerakan agak slow and malas . mood sekarang sangat boooooring !

* anyway . thanks to the new follower : nurshuhada_92 & Fasya . welcome !

p/s : sesiapa rasa nak aku balas follow . sila lah tinggalkan link .

1 comments:


  1. x slow ke lptop klau byk folder kat desktop tu. hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...