Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla

jom cuci kata tengok mereka mereka yang cantik ni . seperti biasa . mulakan dengan yang paling senior :

si mata cantik jennifer aniston . kalau dia senyum nampak gigi lagi cantik . ingat lagi tak dia dalam cerita friends . sekali dia senyum . jantung lelaki mana yang tak cair .

si penjual bunga maria mescedes . nama betul tak pasti . tapi gambar ni dari cerita rosalinda . ingat tak ? cantik kan dia .

rory si awek gilmore . nama betul : alexis bledel . dulu dia berlakon cerita gilmore girls . cute je dia dalam cerita tu kan .

sesuai dengan nama preity zinta . bertuah lah nama and fizikal memang cantik .


anak pak cyrus . miley cyrus . dari kecik dia berlakon cerita hannah montana muka dia tetap comel dan bertambah cun .

si ahli sihir selena gomez . ni favourite abang aku . masa kecik dia ni tak cantik lansung . hahaha . tapi bila dah besar cantik pulak .

* sumber gambar dari agen pencarian terpantas : google .
* thanks kepada follower bernombor 29 : nadia .

0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...