Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla

tutorial ni request dari pada syafiq . macam yang aku buat ni . senang ja sebenarnya .

buat new post atau edit post kau orang yang lama tu .( click read more kat bawah ni )



click jump break ( lihat gambar ) .


then akan jadi macam ni :


then teruskan entry kau orang bawah line tu . kalau kau orang preview dia jadi macam biasa . jangan risau . ia tetap akan menjadi .

and kalau kau orang nak type entry sampai habis dulu pun boleh . then pilih had mana untuk show . lepas tu click ja jump break . sattle .
 

0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...