Post info

Labels:


Comments 9


Author: syilla

* seperti dijanjikan . souvenir dari pangkor untuk si pemenang . contest sangat senang . tak perlu reply this post . cuma teka sahaja . terbuka kepada :

1 . rakyat malaysia .
2 . mempunyai account blogger atau pun facebook .

* syarat penyertaan :

1 . follow this blog 
2 . comment jawapan anda di akhir entry ni .
3 . jangan lupa tinggalkan link blog atau facebook sekali . untuk urusan penghantaran hadiah .
4 . hanya 1 jawapan untuk setiap individu .

* sila rujuk entry pangkor island 3 hari 2 malam untuk mendapatkan hint bagi contest ni and 7 lagi yang akan menyusul .

* kalau terdapat lebih dari 1 pemenang . saya akan pilih peserta terawal dengan jawapan yang tepat .

* kalau tiada pemenang . saya akan pilih peserta dengan jawapan yang paling hampir .


soalan : apa nama minuman ni dan teka berapa harga untuk segelas ?

tarikh tutup penyertaan :  10 / 04 / 11 .

senang sangat kan ? teka teka ja . kalau betul . menang . selamat mencuba !

9 comments:


  1. nama minuman ini ialah long island tea :)
    harga dia..RM 6.50 kowt. huhu

    hee. btul ke? huhu..

  1. nak copy paste jawapn org ats cik ieyza leh x?sbb xde idea.nmpk cm tea o ais.huhuh :p

  1. aah lupe tgl link. hee.
    xpe la. nie die.. hee
    http://ieyzaafieyna92.blogspot.com

  1. long island tea
    RM 8.00

  1. pineapple tea
    rm4 kot kak..
    teka3

  1. ni tak tau wujud ke tak
    teh nenas
    sarsi bersama nenas
    rm 4.50 kot

  1. err. . na cube je lah kan. .
    nme die long island tea .
    hrga mybe dlm rm 5.90 kot. . kot je lah kan. nme pun teka. .
    nie lin kfb n blog.:
    blog>http://mieamyrarazi.blogspot.com/
    fb>http://www.facebook.com/princesslanun

  1. long island tea
    RM 3.40 .

    HAHA , main teka jea oh :D
    http://miamunira.blogspot.com/

  1. urm, long island tea,rm2.50 kot.theehee...teka je kan):p

    http://secretofnoone.blogspot.com
    http://www.facebook.com/cik.putri

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...