Post info

Labels:


Comments 9


Author: syilla

* its time for second contest . bagi yang tak bernasib baik untuk contest teka pangkor part 1 . jangan sedih sedih . ada lagi 7 si comel untuk anda . siapa masih belum tengok result contest teka pangkor part 1 . sila click : result contest 1 .

* contest kali ni pun sangat senang . tak perlu reply this post . cuma teka sahaja . terbuka kepada :

1 . rakyat malaysia .
2 . mempunyai account blogger atau pun facebook .

* syarat penyertaan :

1 . follow this blog 
2 . comment jawapan anda di akhir entry ni .
3 . jangan lupa tinggalkan link blog atau facebook sekali . untuk urusan penghantaran hadiah .
4 . hanya 1 jawapan untuk setiap individu .

* sila rujuk entry pangkor island 3 hari 2 malam untuk mendapatkan hint bagi contest ni and 6 lagi yang akan menyusul .

* kalau terdapat lebih dari 1 pemenang . saya akan pilih peserta terawal dengan jawapan yang tepat .

* kalau tiada pemenang . saya akan pilih peserta dengan jawapan yang paling hampir .
 
 
soalan : siapa nama lelaki berbaju putih itu ?

tarikh tutup penyertaan : 13 / 04 / 11 .

senang sangat kan ? teka teka ja . kalau betul . menang . selamat mencuba !

9 comments:


  1. amin

    http://fairulfaezwan.blogspot.com/

  1. mcm muka shafie naswip jaa..
    tp tataw la..haha

  1. Henry Golding
    http://chopunyacerita.blogspot.com/

  1. Faris ! teke je .. hee

  1. ahmad iqbal.

  1. asal tak teka ahmad idham je ? haha

  1. name die henry golding
    org yg familiar dekat 8tv...
    salah seorang pengacara 8tv quickie...
    http://nafiskhairunnisa.blogspot.com/

  1. i know.. henry golding..

    pngacara di 8tv's The Quickie kan.. skali dgn Belinda Chee, Rina Omar and Phat Fabes

  1. http://syadiyahhannah.blogspot.com/

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...