Post info

Labels:


Comments 11


Author: syilla

siapa belum tengok result contest teka pangkor part 2 ? click : result contest 2 .

untuk tidak membuang masa . contest teka pangkor part 3 bermula sekarang !

* tak perlu reply this post . cuma teka sahaja . terbuka kepada :

1 . rakyat malaysia .
2 . mempunyai account blogger atau pun facebook .

* syarat penyertaan :

1 . follow this blog 
2 . comment jawapan anda di akhir entry ni .
3 . jangan lupa tinggalkan link blog atau facebook sekali . untuk urusan penghantaran hadiah .
4 . hanya 1 jawapan untuk setiap individu .so fikir baik baik sebelum jawab .

* kali ni tak perlu rujuk entry pangkor island 3 hari 2 malam untuk mendapatkan hint . tapi kalau siapa siapa terlepas cerita sebenar . click ja .

* kalau terdapat lebih dari 1 pemenang . saya akan pilih peserta terawal dengan jawapan yang tepat .

* kalau tiada pemenang . saya akan pilih peserta dengan jawapan yang paling hampir .

* soalan kali ni agak fishy . so siapa rasa tekaan kau orang tu dah dijawab oleh peserta yang lebih awal . cuba reka reka sikit . mana tahu lebih tepat .


soalan : objek apa yang aku dah rosakkan ni ?

tarikh tutup : 17 / 04 / 11 . ( disebabkan aku akan bercuti di kl sampai 17 / 04 / 11 . aku bagi kau orang extra 1 hari . sepatutnya 16 / 04 / 11 dah tutup ) .

come on guys . benda ni tak susah mana pun . hint : hari hari jumpa ! hahaha .

11 comments:


  1. kerusi plastik wane biru.. ehehehe

    http://ikutsukeakue.blogspot.com pesbokk: nadia yusof

  1. katak kot kak syilla..
    i teka jer..
    lagu blog da tuka ea..
    huhu

  1. kerusi pejabat yang ada roda kat bwh tu ye? warna biru?

  1. helmet kot, hehehe..

  1. This comment has been removed by the author.
  1. handphone ... kot

    facebook.com/aida.rafidah
    (Aira Razak)

  1. This comment has been removed by the author.
  1. hahh kak syilla..!!
    nie msti burung an..sye confirm la..hahaha

  1. Salam ... cik manje teka ... buku nota .... agak aje ...

  1. AKU TAHU JAWAPAN DIE!!!

    dalam bahase FILIPIN dikenali sebagai> "KUMON'

    dalam bahase ENGLISH dikenali sebagai> "LATRINE"

    yg nie best wahai cik shila

    dalam bahase SWAHILI dikenali sebagai> "CHOO"

    dalam bahase MELAYU dikenali sebagai> "JAMBAN"

    hahahahaha betol tak? agagaga

  1. kerusi kaler biru hijau yang ada kaki kat tgh bwh nye ye?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...