Post info

Labels:


Comments 5


Author: syilla

kali ni nak ubah sikit cara permainan . jom tengok terma dan syarat baru :

1 . peserta mesti ada blog sendiri . sebab ? teruskan membaca . you ll know why .

2 . buat satu post :
  •  bertajuk ' contest : teka pangkor part 4 ' .
  •  mesti letak gambar soalan dan soalan serta jawapan dengan ringkas .
  •  tag minimun 2 orang . make sure mereka tahu mereka ditag .
  •  mesti letak link contest ni dekat dalam entry tu . so that senang orang orang yang ditag tu nak  refer .
  •  kalau boleh tinggalkan link facebook kau orang sekali . senang nak contact kalau kau orang menang .

* kenapa kena buat post ? aku rasa tak aci lah kalau kau orang ja yang naikkan traffic aku . at least sambil sambil tu boleh lah aku tolong naikkan traffic kau orang pula .

3 . tinggalkan link entry tu dekat ruang comment entry ni .

* bagi yang new to this contest . boleh click sini > pangkor island 3 hari 2 malam untuk asal usul contest ni .

* kalau terdapat lebih dari 1 pemenang . aku akan pilih peserta terawal dengan jawapan yang tepat .

* kalau tiada pemenang . peserta dengan jawapan yang paling hampir akan dipilih .


soalan : apa kami tengah buat ?

tarikh tutup : 25 / 04 / 11 .

come on guys . ada 5 lagi souvenir comel comel untuk kau orang .

5 comments:


  1. sudah join~!

    http://chopunyacerita.blogspot.com/2011/04/contest-teka-pangkor-part-4.html

  1. http://nafiskhairunnisa.blogspot.com/2011/04/contest-teka-pangkor-part-4.html

  1. ok.. sudah join.. harap btul lah kali ni.. setiap kali join teka pangkor, x pnh mng pun.. keh2..

    this my link

    http://syadiyahhannah.blogspot.com/2011/04/contest-teka-pangkor-part-4.html


    my fb link

    http://www.facebook.com/shafiays22

  1. sudah join.. thnx to cik yaya coz tag me

    my link:

    http://cheqbella.blogspot.com/2011/04/contest-teka-pangkor-part-4.html

  1. daya da join..try my luck

    http://bungacintahati.blogspot.com/2011/04/contest-teka-pangkor-part-4.html

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...