Post info

Labels:


Comments 1


Author: syilla

siapa pernah tengok desktop aku sebelum ni ? tak pernah tengok click sini : semak !

satu malam aku tak tidur . nak mengemas dari my computer sampai lah ke desktop . siap buat to do list lagi .  siap edit gambar lagi untuk floor desktop aku . terharunya . first time berjaya guna photoshop dengan berguna . akhirnya mata aku rasa sejuk ja tengok desktop aku sekarang .

click gambar untuk grow

comel tak ? seriously berganda ganda kemas dari yang sebelum ni . puas hati ! files tersusun . tak berselerak dah . rubbish semua dah delete . sampai recycle bin pun dah empty . segar ja mata memandang .

kepada sesiapa yang tak tahu . aku guna bumptop sebab my dear mr laptop guna windows 7 starter . so takda wallpaper . seronok guna bumptop ni sebab boleh main gantung gantung frame gambar ( yang sebenarnya adalah folder / computer / recycle bin / what so ever ) . kalau tengah marah kat siapa siapa boleh set gambar dia and main lempar lempar / hempas hempas dekat wall desktop . hihihi .

* siapa siapa yang berkenan nak cuba bumptop . boleh click sini untuk tutorial .

* lots of thanks kepada semua yang follow my blog . love you all .

1 comments:


  1. huhu..laptop kite dgn bersepah nye..dengan binatang peliharaan virus nye..:( sobsob..btw, desktop cunn laah :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...