Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla

hampir seminggu tak dapat manage blog . rasa tak bermaya ja .

pada 15 / 04 / 11 saya pergi bercuti ke kl . laptop ditinggalkan bersama my beloved sticky friend ( putera ) . pada 18 / 04 / 11 balik perak . saya dapati laptop lumpuh pada aktiviti internet browsing . jantung rasa berkecai . dipercayai berpunca dari spyware yang juga disebabkan kawan kesayanganku  nii suka download macam macam . salah saya juga sebab galakkan dia download movies .

sejak dari itu setiap kali buka laptop ada ja pop up benda benda ni :





iritasi yang melampau ! firefox and chrome memang tak boleh buka lansung . lumpuh ! walaupun ada pc lain dekat rumah . tapi tak selesa nak update blog selain dari laptop ni . tak suka nak pindah pindah gambar dari lap top ni ke tempat lain . tak bersemangat edit edit gambar dekat tempat lain . disebabkan itu . rasa tak bersemangat nak blogging . rasa menyampah tiap tiap kali on laptop !

tapi lepas beberapa kali menyumpah dan merampus . click sana click sini . akhirnya dapat juga online guna cometbird . bersyukur sangat sebab pernah terdownload browser ni . dari situ dapat lah download spyware doctor . konklusinya . saya dan laptop pulih dari lumpuh . fiuh !

* apa apa pun thanks lah putera sebab downloadkan movie edward scissor hand ( dah bertahun mengidam nak watch this movie ) . thanks a lot !

0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...