Post info

Labels:


Comments 1


Author: syilla

3 jam 30 minit yang lepas . tutup sudah contest teka pangkor part 2 . saya minta maaf atas kelewatan pengumuman pemenang ni di atas dua sebab .

1 . saya pergi ke lumut jumpa kawan lama and balik pukul 1 tadi .
2 . saya tak sampai hati nak menghancurkan hati kamu dan kamu .

biar saya elaborate sikit sebab yang kedua tu . hati saya sangat runsing bila check ada 3 jawapan yang tepat . ya ! jawapannya henry golding . apakan daya . i gave my words . ' kalau terdapat lebih dari 1 pemenang . saya akan pilih peserta terawal dengan jawapan yang betul ' . jadi . dengan berat hatinya saya umumkan . SEKALI LAGI encik syed mohammad hasif adalah pemenang . ( sorry guys . kepantasan itu penting ! ) . tahniah lah .

tahniah juga kepada cik nafis khairunnisa dan cik yaya sebab berjaya teka dengan betul walaupun terlewat sedikit .

jom kita usha sikit gambar henry golding . kalau kalau ada yang tak percaya betul tak beliau yang aku snap tu .


nah lah sekali lagi gambar si pemenang :


kali ni kau pilih nombor 8 kan . nah miss yellow diver :


p/s : kau orang boleh tak lain kali beat kepantasan mamat ni . tak sanggup bagi semua souvenir dekat dia !!

* thanks kepada semua yang makin rancak meneka . tunggu contest teka pangkor part 3 and rebut miss and mr voodoole pula !

1 comments:


  1. hehe, xde hadiah saguhati ke? x pnh meng contest..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...