Post info

Labels:


Comments 1


Author: syilla

sebelum apa apa aku nak minta maaf sebab mengambil masa yang lama untuk umumkan pemenang . seperti yang you guys tahu . aku accident dan terlantar dekat hospital 3 minggu . sebab tu lah lambat benar aku buat entri result ni . sorry guys .

maaf yang ke dua pula sebab edit gambar tu melampau sangat . bukan apa . nak bagi orang lain pula menang . karang asyik soalan senang . syed mohammad hasif menang lagi ( sorry cho . haha . ) . nanti semua merajuk taknak join contest aku lagi .

* untuk tengok balik soalan sila click : contest teka pangkor part 3 .

ok . jangan buang masa dah . mari tengok jawapan untuk contest 3 :


yeah . jawapannya mangkuk tandas . jawapan yang paling hampir telah dijawab oleh encik ahmad raffie ( raffiezer ) : jamban . boleh lah tu . tahniah lah encik ahmad riffie . jom usha sikit muka pemenang :


beliau dah pilih nombor 5 . so nah lah mr cool voodoodle untuk kamu :


bagi yang tak menang tu jangan sedih sedih . masih ada lagi souvenir untuk kau orang . join next contest !

1 comments:


  1. hum, x menang lgi.. cik yaya ni mmg sentiasa x bernasib baik lah.. hummmmm

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...