Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla

alhamdulillah . setelah lama tak blogwalking . hari ni dah aktif balik . macam macam cerita ada . seronok pula mood blogging dah datang balik . so takda bosan sangat terperap dekat rumah seorang seorang ni .

lepas balik rumah . aku online . aku tengok group bloggers dah tambah lebih kurang 100 ahli baru . tahniah kepada cik putryy nasuha ( head of admin ) . tapi malangnya . aku rasa dah kurang meriah la group ni . dah takda forum . bloggers otai pun dah menghilang .

sehubungan dengan ni . aku nak bagi pesanan dekat blogger blogger sekalian .


otai group blogger :

mana kau orang . kenapa dah tak aktif . aku tahu seorang dua dah sambung belajar . so maybe busy orientasi . ada yang cuti sem . buat part time la . kat kampung takda internet la . aku rindu nak bersenda dengan kau orang tahu ! rindu nak sembang sembang dengan kau orang . jangan la bagi aku nangis wei . sedih bebenor rasanya .

tadi blogwalking tengok ada yang dah ubah design blog . bagus . kau orang makin maju . aku je yang masih sama je blog . and aku minta maaf sebab aku ada la lupa ingatan . so kalau aku tak tegur kau orang tu bukan aku dah sombong . tapi sebab aku terlupa . so apa kata kau orang yang tegur aku dulu . ada juga yang aku tengok nama kau orang . aku ingat . tapi aku tak ingat pasal blog and entry kau orang . so bantulah aku pulihkan ingatan aku ni .

ambil kesempatan nak ucap terima kasih kepada yang mendoakan aku masa aku accident . yang mengambil tahu pun terima kasih . sayang kau orang .


ahli baru group blogger :

salam perkenalan . terima kasih la sudi singgah sini . firstly nak cakap jangan la takut takut nak tegur aku dekat blogger . aku ni tak makan orang . apatah lagi melahap blog kau orang . hehe .

aku ni peramah orangnya . so kalau nak bersembang or comment apa apa pasal blog ke isu semasa ke sila sila lah . nak minta tolong pon boleh . nak jemput join contest pun boleh .aku agak rajin juga ikut aktiviti bloggers . tapi pernah menang sekali je . hehe .

aku ada buat beberapa contest . asalnya nak buat 8 contest . tapi sebelum aku accident sempat buat 4 contest je . so lepas ni jangan mengada ngada nak malu malu join 4 lagi contest blog ni ya .


for all :

aku sekarang memerap dekat rumah ja kerjanya sebab belom 100% recover dari accident terlapau . so kurang la idea nak buat entri apa . tapi kalau ada peluang . confirm ada ja update . teruskan tertunggu tunggu ya . tak pun nanti aku teruskan contest . ramai ramai lah join ya .

cukup kut setakat ni . maju lah blogger untuk negara ! yeah ! you guys rock !

0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...