Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla

pada 25 . 06 . 11 . aku pergi hospital ipoh . balik dari hospital ipoh . aku , putera , syafiq , iyla , napi dan achik pergi jj . terserempak dengan gang The Zero Range . dia orang tengah main bowling . saya terpaksa mengaku . mereka hebat bowling ! lepas satu satu strike and spare . kagum !

ada siapa siapa yang follow The Zero Range ? The Zero Range tu apa ? mari sini aku sekolahkan sikit .

The Zero Range tu satu community yang terdiri dari youngster sejak tahun 2008 lagi . mereka memilih stream music , shuffle , arts and design serta games . mereka berasal dari 11 orang high school students ( sekarang sudah di ipt ) dan menggelar diri mereka sendiri : The Original Zero dengan moto no art , no us . agak cool ! tapi mereka bukan 11 orang sahaja . mereka sudah ada ramai pengikut dari seluruh malaysia dengan visi yang sama . dan yang paling best pasal community ni . mereka mempercayai masalah social yang berlaku dekat malaysia ni kebanyakannya disebabkan remaja yang tak tahu nak menggunakan masa terluang dengan aktiviti positif . yes ! mungkin membaca buku and examples dianggap membosankan . tapi shuffling ? playing chords ? performing arts ? hunting games ? still positif right ? positif disini saya maksudkan bertentangan dengan negatif seperti lumba haram and examples . cool kan visi and pemikiran mereka ?

dia orang pun ada t shirt sendiri tahu . jom usha sikit sambil cuci mata tengok The Original Zeroes yang comel comel belaka ni :



lepas mereka bowling . salah seorang ahli The Zero Range belanja aku sesuatu . seronoknya . beliau sangat baik hati dan cool . aku tabik beliau . tak pandai mengelat . hahaha . er maaf maaf . kau tetap cool . jom tengok apa yang beliau belanja :


big apple !! sungguh mulia hati beliau bersedekah pada orang sakit . kredit untuk ZR Nizar !

p/s kalau nak tahu lebih lanjut atau nak menjadi sebahagian dari community The Zero Range . boleh click : sini .

0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...