Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla

SESETENGAH LELAKI AGAK EGO UNTUK MENUNJUKKAN DIA CARE DAN LOVE AWEKNYA BILA DIA BERDEKATAN DENGAN KAWAN KAWAN DIA .
 
untuk tidak stereotype . saya menegaskan . bukan semua lelaki macam ni . ikut tahap ego masing masing . untuk siapa siapa yang ada masalah ni dalam relationship mereka . boleh teruskan membaca .
 
lepas buat soal selidik . jawapan favorite lelaki yang ego ni :
 
1 . nak tunjuk dekat kawan kawan yang kita control awek . bukan awek control kita .
 
2 . malu depan kawan kawan .
 
3 . taknak buat kawan kawan menyampah .
 
4 . depan kawan kawan kena ada batasan . belakang kawan kawan boleh buat macam macam .
 
5 . takut kena bahan dengan kawan kawan .
 
so . kepada kaum perempuan . dah tahu kan kenapa mereka buat macam tu ? so dinasihatkan . jangan emosi sangat bila tak berapa diberi perhatian . lagi teruk jangan la pasal hal macam ni nak minta putus . aku faham . kamu semua nak rasa diri tu paling penting di mata mereka . tapi mereka nak juga jaga air muka mereka . kamu semua pun patut tolong mereka jaga air muka mereka . senang kan . lagipun . bila kawan kawan dia blah . dia cari kamu balik .
 
kepada si lelaki yang berbelah bahagi . aku nasihatkan . tak salah kan bagi perhatian dekat awek depan kawan kawan . bukan suruh kamu main usap usap / berkepit kepit depan kawan kawan . just jangan la tak peduli lansung pasal awek kamu . kalau malu nak manja manja dengan awek kamu depan kawan kawan . msg je awek kamu . walaupun duduk sebelah sebelah . confirm awek kamu hargai effort kamu tu . so dah dapat elak dari bergaduh . betul tak ?

part three tamat

0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...