Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla

LELAKI TAK SUKA DIUJI BANYAK KALI . ITU SANGAT STRESSFUL DAN MENYEBABKAN DIA  BOSAN DENGAN RELATIONSHIP TERSEBUT .

ok . biar aku terangkan sikit . ramai perempuan tak sedar . mereka menguji untuk tahu either lelaki tu static masih sayang dekat dia ke tak . ini dinamakan overprotective dalam relationship tersebut . sesetengah perempuan agak ego untuk berterus terang bertanya how the man feels about her . ada juga yang kononnya . tak mahu lelaki tu tahu yang mereka tengah menyelidik . sebab tu mereka guna senjata ayat ayat menguji ni .

maaf kaum perempuan . saya tahu . kamu semua menjaga hubungan tersebut . tapi jangan keterlaluan . sebab lelaki sangat rimas bila diuji selalu . kadang kadang mereka fikir kamu tak percaya dengan mereka and suka fikir bukan bukan pasal mereka . bila dah selalu . mereka akan bosan and give up dengan relationship tersebut . so give them a second . bagi mereka gap .

ditegaskan dekat sini . bukan tak boleh menguji lansung . menguji tu baik untuk menjaga status dalam relationship . tapi ada had hadnya .

ada juga yang anggap . bila uji menguji ni . menunjukkan dia sayang lelaki tu . kalau tak buat apa nak uji . betul tak ? come on . masih banyak lagi cara nak show your love . ada lagi cara nak rancakkan relationship tersebut . ( akan dibentangkan untuk part part seterusnya ) .

kepada kaum lelaki pula . kalau kau orang faham apa tujuan perempuan buat macam tu . kau orang layan ja . tak rugi pun melayan . tapi kalau kau orang dah fade up . cuba berbincang . bagitahu perasaan kamu bila diuji bertubi tubi . jangan senyap ja . sebab nanti bernanah dekat dalam . susah nak betulkan relationship tu balik nanti . komunikasi dan toleransi sangat perlu ! tapi ditekankan dekat sini . cara komunikasi mesti lah berkesan . bukan dengan cara membentak bentak . perempuan akan lebih menerima kalau lelaki bercakap dengan serious dan tenang . ( akan dibentangkan nanti ) .

part two tamat

0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...