Post info

Labels:


Comments 1


Author: syilla

bangun tidur je dah sakit hati . 2 malam kut kena getah .

2 malam mak tidur office . 2 malam syafiq tidur merata . bukan tak pesan suruh balik .

malam yang first . alasannya roadblock . ok fine . putera dah pesan suruh dia guna jalan mana bila nak balik . taknak balik juga . malam tu aku dengar pintu kena gegar . takut kut . rupanya kucing langgar . fine . aku pun layan ubat mengantuk . disebabkan ubat mengantuk tu juga . aku tidur sepanjang hari semalam . bangun kejap kejap ja .

malam semalam pulak . mak call dia banyak kali pesan suruh dia balik . aku pun sempat msg putera :

" ada plan dengan capit ? its ok . just dont make me sleep alone again tonight . dah sattle suruh dia balik "

and dia reply " kalau balik pun lewat . ok ? "

seperti malam yang sebelumnya . aku tak senang baring . ada je benda yang aku fikir . sedar sedar dah pukul 4 pagi . online kejap . takda benda . layan ubat mengantuk sekali lagi .

entry ni bukan untuk menyerang atau pointing . entry ni untuk menyatakan kekesalan kekecewaan aku dengan perangai kamu semua .

1 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...