Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla

im back my beloved friends . saya berjanji saya takkan post benda bukan bukan lagi . haha . entah apa apa aku merepek sejak keluar hospital ni . biasalah . keruntuhan rumah tangga boleh buat kita stress dan confuse dengan semua benda . hahaha .

birthday aku lagi 9 hari je babe ! oh . buntu aku memikir . apa aku nak buat seorang seorang dekat rumah ? mak pergi kursus 5 hari time tu . my beloved bro balik poli . abang aku yang handsome ni pula tak balik sebab siapkan thesis li dia kut . my beloved indo pulak dekat kl . my sweety titi ( ekin ) on the way nak dapat kerja dekat kl . my lovely lili ( dila edola ) dekat kelantan . argh ! buntu ! duit pun pokai nak sambut birthday seorang seorang .

oh man . sedih pulak memikirkan bila tibanya hari itu . untuk mengelakkan aku terus bersedih . aku tengah mencari resepi kek . im going to make my own birthday cake ! harap harap la dapat enjoykan diri sendiri .

wish list ? ada banyak . tapi tak yakin boleh dapat tak . sebab sejak kebelakangan ni tak berapa nak jaga perhubungan sesama manusia . hahaha . semua pasal KAU ! ok ok . i know . salah aku sebab tak pandai handle pemikiran and emosi aku sendiri . but now im back ! tak mahu berdukaduki lagi .

wish list :

1 . nak buku ' how to make everyone love you ' .

2 . nak dslr from you .

3 . nak electro cigarette .

4 . nak ekin balik perak spend crazy moment with me .

5 . nak berbbq unggun api sambil menyanyi bila kawan kawan main gitar tepi laut tengah tengah malam .

6 . nak kena dukung sepanjang hari ( merepek ! ) hahaha .

7 . nak dapat banyak chocolate . especially kinder bueno .

8 . nak dihiburkan oleh adik adik aku . tak kisah lah jadi raja wilcha lagi ke apa ke . janji nak ketawa kuat kuat hari tu .

aih ! kalau lah dapat semua benda ni . aku akan bangkit balik dari kesedihan aku . dah cukup lama bersedih ni . cuba taknak berharap sangat . sebab dah nyata nyata i will be alone on that day . haih !

0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...