Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla

3 jam lepas . baru sampai rumah . tadi pergi marina dengan achik and ezzany . lepak dengan kaira . berbual panjang . i dont know why but aku dah tak enjoy mood tepi laut macam dulu .

berbual panjang dengan kaira . achik dah tidur atas bonet . ezzany pasang telinga .

" syilla . kau dah lain la . " tiba tiba je kaira cakap macam ni . menusuk kalbu juga la dengar .

bukan aku tak sedar aku dah lain . dah lama sedar dah . tapi nak buat macamana . aku tak tahu kenapa aku dah jadi macam ni . argh ! tahu sebenarnya . tapi still tak dapat jadi macam dulu juga . ish !

dah tak banyak celoteh macam dulu . dah kurang modal nak bikin suasana . dah lama tak gelak besar . kalau gelak pun tak berapa nak ikhlas . im being pokerface . i lost myself when i lost you .

bergenang dah airmata masa sembang dengan kaira tadi . bila sembang dengan dia . terkenang zaman zaman megah dulu . terbayang betul betul macamana setiap kali aku chilling and buat orang ketawa dengan gelagat aku . i really miss those days .

beberapa hari lepas . aku ada bersembang dengan yoi , abang saudara aku . i told him that ive been dumbed . then dia kata " tahniah . kau dah dewasa " . but seriously kalau ini yang dikatakan dewasa . aku sanggup terperangkap dalam zaman ' belum dewasa ' tu . sebab ' dewasa ' sangat membosankan !

i lost it man . i lost it ! i lost myself . aku dah cuba cari aku yang dulu . but again . im being pokerface . rasa macam tipu diri sendiri bila pura pura happy padahal hati tak tenteram , sedih , semak ! argh !

apa patut aku buat ni . aku nak jadi syilla yang dulu . syilla yang sekarang membosankan ! pathetic ! loser ! semua ada . tak macam syilla yang dulu . oh man . sebak pulak share benda macam ni . better stop now .

0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...