Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla


gambar ni taken on 22.07.11 kat pangkor . adik aku belanja aku holiday kat pangkor sempena birthday aku on 14 july . thanks syafiq bepop ! haha .

macam yang semua orang tahu . aku baru lepas accident and masih ada appointment hospital . so aku tak dapat sambung belajar . dah 2 kali extend weh . bosan gila duduk rumah . rezeki pun tak masuk masuk . nak kerja pulak aku fikir dah nak raya . lagi satu aku takut susah nak cuti pergi appointment .

kalau korang tengok gambar tu . kalau korang perasan . dekat kaki aku terpampang parut accident . hodoh gila kot . tu belum aku tunjuk parut dekat peha dengan tengkuk aku . bengang je aku . sia sia aku accident last last lelaki bajang tu tinggalkan aku . pergh ! sakit macam nak gila la hasilnya .

yang bestnya . lepas aku accident . aku hilang 10kg . tak percaya ? tanya la syafiq . aku berjaya kuruskan badan dalam masa 3 minggu duduk hospital je babe . gila kentang ! so siapa yang rasa nak kurus cepat tu sila la accident dengan teruk macam aku ni .

tapi yang tak bestnya . masa aku accident tu rm1000 duit aku terbakar . hasilnya .  aku tak boleh keluar rumah sebab kehabisan duit poket . tu sebab kalau korang perasan . hari hari aku online boleh kata dari bangun tidur sampai pejam . bosan yang teramat . nak update blog pulak mood selalu menghalang aku tulis entry entry happening . blablablabla . shut up .

itu dia gambar latest and serba sedikit pasal life aku sekarang . thats all . esok day 2 pulak . siapa teringin join blog challenge ni sila click : sini . salam !

0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...