Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla

penutup ! hoyeh ! hoyeh ! tapi emosi aku tak seceria penulisan aku ni . jom tengok muka emosi aku :


mesti ada yang tertanya tanya kenapa saya naik eyebrow kan ? hahah . sebab saya tengah tak faham dengan diri saya dan rakan rakan . saya sedang study pasal dota kat sini : dota . aku semakin tak faham apa yang seronoknya game ni . hahaha . tapi . aku dah tekad nak belajar . so terpaksa tahan tengok muka aku yang macam the rock ni . hahahah . 

ok . sudah penutup pun . salam .

0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...