Post info

Labels:


Comments 1


Author: syilla

sorry semalam tak dapat siapkan day 4 challenge . semalam keluar having my weekend sampai subuh . penat . balik online jap dah mengantuk .

untuk berterus terang . aku ni jenis yang moody and lagu lagu yang aku layan semua berkenaan dengan mood aku .

antara lagu lagu yang aku suka layan :

1 . lucky by jason mraz and colbie caillat . ( bila aku rindukan dia )

2 . count on me by bruno mars . ( bila aku rindukan kasih sayang kawan baik aku )

3 . the climb by miley cyrus / hanya di mercu by ayu . ( bila bersemangat nak buat sesuatu )

4 . puspasari penawar puteri by metalasia and ning baizura . ( bila bosan )

5 . shots by lmfao ( bila tertekan )

and baru baru ni . encik ezzie telah menpromote lagu menari golek golek yang fun ! haha . aku rajin juga dengar lagu and layan clip video ni sambil terbayangkan encik ezzie menari golek golek macam tu dengan lemak lemak tepu dia . haha . aku layan lagu ni bila perlukan hiburan . yeah ! moh layan kejap .


selesai day 4 punya challenge . teruskan dengan day 5 lepas ni . nak join blog challenge ni ? click : sini .

1 comments:


  1. kara ! best best ;DD

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...