Post info

Labels:


Comments 1


Author: syilla

challenge kali ni pasal hobi . hobi aku korek tahi hidung la bila takda benda nak buat . hehehe . gurau . gurau .

dah semestinya karaoke , bercuti , menggitar , prank orang and melawak . ya Allah . aku ada masa kurang sejam je lagi untuk online . so im gonna share gambar hobi hobi aku ni je la .

adeh ! lagi satu cabaran . tak bawak back up gambar gambar untuk entry ni . ya Allah dugaan betul tak dapat online kat rumah . takpa ! janji aku dah sattlekan blog challenge day 7 . aku pilih gambar secara rambang je la .



ok thats all . nak join blog challenge ni ? click : sini .

1 comments:


  1. best la selalu pergi bercuti.. jom la p pangkor. hekhek :P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...