Post info

Labels:


Comments 1


Author: syilla

ok . lepas blogwalking and google search . aku jumpa banyak blog challenge . macam best . so aku nak buat blog challenge aku sendiri . sebab ? :

1 . sebab kebelakangan ni kekurangan idea nak update blog .
2 . sebab nak galakkan korang yang dah lama tak update blog tu buat sesuatu dekat blog korang yang dah bersawang tu .
3 . kalau tengok content challenge aku ni . boleh kata untuk mengeratkan hubungan . at least readers boleh kenal lebih mendalam pasal korang .

bukan susah pun . so jom take a look susunan 10 days blog challenge yang aku senaraikan :

day 1 : gambar paling latest korang . cerita serba sedikit pasal life korang sekarang .
day 2 : gambar korang setahun yang lepas . cerita pasal gambar tu and kerenah korang setahun yang lepas .
day 3 : gambar paling gila / bodoh/ hodoh korang . cerita pasal content gambar tu .
day 4 : lagu yang paling seronok di layan . cerita pasal kenapa korang suka sangat lagu tu .
day 5 : cerita pasal tempat percutian yang paling korang suka / paling teringin nak pergi .
day 6 : gambar dengan besties . cerita la pasal mereka / dia . and aktiviti yang korang selalu buat bersama .
day 7 : cerita pasal hobi korang . letak la gambar kalau ada .
day 8 : cerita pasal benda merepek yang paling korang teringin nak buat .
day 9 : karang surat untuk orang yang paling korang benci setakat ni .
day 10 ( penutup ) : gambar yang menunjukkan emosi korang time tu .

amacam . kreatif tak aku ? jom jom ! siapa yang dah terbaca ni jom start buat 10 days blog challenge ni . daripada dok hura hura tanpa benefit . at least bernyawa juga blog korang tu .

1 comments:


  1. This comment has been removed by the author.
Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...