Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla


4:35 . I was crying when I met you . and im trying to forget you . love is sweet mysery . I was crying just to catch you . now im dying cause I love you . ( cryin by aerosmith ) . lagu ni kau yang downloadkan kat dalam laptop aku . aku tak pernah sangka lagu ni akan berguna untuk aku . lagu ni la yang paling memahami dan menemani aku sekarang .

Tadi berbual dengan achik . kisah kau jaga aku dekat hospital keluar lagi . achik kata boleh kata hari hari juga kau pergi hospital jenguk aku . dia pernah ikut kau pergi jenguk aku dekat hospital naik motor . then tiba tiba hujan lebat . korang bukak baju and sarung plastik sampah je buat alas . hahaha . lawak . achik kata . masa dekat hospital . kau dengan syafiq cuba aleh katil aku . tiba tiba aku jerit ‘ sakit ! please don’t hurt me ! ‘ achik kata time tu aku bergurau je . tapi pucat jugak la muka korang . hahah . aku cuba ingat kejadian tu . aku tak dapat capture . tapi aku rasa betul aku pernah bergurau macam tu kat hospital dulu . hahaha . see . im fun walaupun tengah separa sedar . sebab you was there . tapi bila kau tinggalkan aku . aku hilang fun tu . aku dah tak pro nak hiburkan orang . even myself pun aku dah tak dapat hiburkan lagi .

0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...