Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla

hari ni first day puasa . amacam ? penat sangat ke ? apa aktiviti kau orang hari ni ? takkan melepek je ?

hari ni aku bangun lambat . bangun bangun je msg achik geziro . minta tolong dia bawa aku pergi post office . bila dia sampai je rumah aku . aku melihat sesuatu yang aneh . kelemauan yang terserlah di muka achik . oh man ! dia puasa rupa rupanya . hahahaha . maaf maaf !

then balik online . sembang dengan dia kat chatbox sekejap je . then dia senyap . oh man ! dia masih puasa . hahaha . maaf maaf !

apa apa pun terima kasih sebab bersusah payah angkut aku tadi . kau baik ! hahaha .

and guys . here this . saya telah berjanji dengan achik . kalau dia puasa penuh . saya akan tabik dia depan kawan kawan dia . itu janji saya walaupun dia pernah berjanji nak bagi slurpy ( click sini untuk menggamit memory ) tapi tak bagi bagi pun . tapikan . kalau dia tak dapat puasa penuh . boleh tak aku nak tepuk dahi kau dua kali ? hahah .

ok guys . tunggu entry lepas raya . kita tengok aku yang kena tabik dia atau dia yang kena tepuk dahi dua kali . hooooyeh ! selamat mengharungi ramadhan readers !


0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...