Post info

Labels:


Comments 2


Author: syilla

ok reader . kali ni aku betul betul nak minta tolong . pernah dengar tak cream bao fu ling ? or pernah tak tengok benda macam dalam gambar ni :



ok . masa aku accident beberapa bulan lepas . kulit aku banyak terbakar . then doktor cakap sel kulit yang baru tu akan aktif selama 20 bulan and mungkin menyebabkan parut tu timbul timbul . so macam macam la petua and tips tips yang doktor and orang orang sekeliling aku bagi nak elakkan parut yang huduh tu . makin hari makin timbul . serious stress . sampai la aku guna cream ni . parut dah start surut dah berhenti menimbul . and ada jugak parut yang dah hilang . seronok gila ! dah tak payah pakai pressure garment yang sangat tak selesa tu pun dah boleh sattlekan masalah ni .

tapi masalahnya cream ni dah habis . aku tak tahu mana nak cari benda ni . dulu makcik aku pergi beijing and belikan cream ni . cream ni memang untuk luka luka terbakar and lecur . dah puas aku tanya tanya orang mana nak cari cream ni kat malaysia . seorang pun tak tahu . kau orang tahu tak ? tolong lah . dah 2 hari tak pakai benda ni and parut parut dah start nak timbul balik . sakit lain cerita la yang penting aku nak hilangkan parut ni .

aku ada jumpa website dia tapi 100 percently bahasa cina . nak beli secara online pun tak faham sepatah . siapa boleh tolong ?! buntu dah ni .

 or siapa siapa yang berhajat pergi china bagitahu lah aku . aku nak kirim cream ni 2 3 botol . please ! please ! please !


2 comments:


  1. dia halal tak untuk guna?

  1. still need bao fu ling? I reseller bao fu ling of Indonesia, the original goods from Hongkong which is one of the largest distributors

    contact me at whiteinc.indonesia@gmail.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...