Post info

Labels:


Comments 2


Author: syilla

baru baru ni . seorang blogger yang baik hati telah menghadiahkan aku sekeping ? seketul ? selembar ? se apa se ek ? haha . yang penting dia bagi aku doodle ! hehe .

tapi aku tak tahu nak buat apa dengan doodle ni . nak letak dekat blog . malas nak semak . ni pun dah semak .

so aku fikir fikir fikir . akhirnya ! aku guna doodle yang comel tu untuk background bumptop lappy aku . jom usha sikit .
 


comel kan doodle yang dia bagi ni . walaupun muka aku gelap sikit . aku terima la . hahahaha .

akhirnya aku tukar theme bumptop aku . sesungguhnya background yang lama memberi seribu makna untuk aku .akhirnya ! aku mula melangkah meninggalkan dia ! nak tengok theme lama aku ? click : sini .

anyway thanks to aerol <-- click untuk usha tuan asal doodle ni . ( siapa siapa nak aku promote blog korang . rajin rajin la bagi aku hadiah ) wahahahaha ! salam .

2 comments:


  1. wahaha :D..besar nyeee

  1. sekuntum doodle :P

    comeyl la. nak jugak.. hikhik..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...