Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla

ok . cerita bermula macam ni . masa aku baru keluar hospital . aku mengalami depresi yang sangat teruk . kekasih gelap yang aku sangat sangat LIVERPOOL ( love ) mula jauhkan diri dari aku . sumpah sedih . omg ! time time ni la nak menangisnya pun . forget it . argh ! kacau mood sudah .

then aku motivate diri aku supaya dapat lepaskan my stevie wonder . aku kaji macam macam benda . salah satunya spend time with friends untuk buat aku lupa pasal benda ni . tapi . kawan kawan kesayangan aku seorang seorang tinggalkan aku merantau pergi kl . then aku cuba buat kawan dekat sini . tapi semua mereka muda dan lebih pentingkan keseronokan . i need to find a true friend . that need me like i need him / her . sumpah susah nak cari .

then bila aku stress . aku try la luahkan dekat beberapa orang . tapi seperti yang dijangka . they are still young . takkan nak bebankan kepala otak dengan masalah orang lain . ini zaman dia orang enjoy . aku faham and tak salahkan dia orang .

lama lama . i found someone yang sentiasa layan kesedihan aku ni . and aku pun layan kesedihan dia . kira ada give and take la . mula mula dia ni macam membosankan ( sorry . saya cuba jujur ) . but i dont mind . as long as i have a friend yang sanggup give and take . like my other friends yang dah jauh tu .

lama lama . aku seronok berkawan dengan dia . dia pun ada improvement . semakin fun . i dont know why and how . but he often make me laugh nowadays . haha . then aku start mengusik dia macam macam . sabar je la dia dengan aku ni . hahaha . sampai la satu hari . aku bergurau panggil dia boboy and bahasakan diri aku m0mmy . and dia pun layan je . then hari hari dia panggil aku m0mmy . i love when he calls me m0mmy . i can feel something deep inside whenever he calls me m0mmy but i cant find what it is .

lately . i have loads of problem . macam macam problem . tapi dia tak jauhkan diri pun dari aku . i appreciate that a lot . and dia still panggil aku m0mmy . and he cares for me . bila aku tak boleh tidur . when im crying alone . hes there when i needed . syukur .

and tadi . he invited me to break fast sama sama . dia belanja aku kfc . walaupun aku tak suka makan ayam kfc . tapi aku gagah juga makan sebab dia dah belikan . ingatkan nak minta my favorite cheesy wedges ( adeh . teringat pulak mr stevie wonder pernah belanja cheesy wedges dulu ) .

masa tunggu telan air liur nak berbuka tu , aku bawak laptop . tapi lupa bawak plug . damn ! baru ingat nak pasang lagu raya kuat kuat kat dalam kfc . cis ! then kami start talking and bikin suasana and i was so shocked bila my son dah pandai membahan orang yang tak dikenali . hahaha . ni baru boleh dipanggil like m0mmy like son . hahaha . sepanjang masa kat kfc tu aku tergelak dengan volume yang boleh tahan la . haha . sampai tengah makan pun boleh gelak lagi . sikit je lagi you will get the title uncool that cool my dear sweet child . hahaha . not until you menyanyi lagu raya and menari nari depan crowds ok . hahaha .

anyway . jom ushar sikit gambar my son dekat kfc tadi .




see . nampak tak dia cuba curi botol sos . hahaha . im so proud of you son . hahahah .

* maaf kalau blog ni serabut . still under maintenance .

0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...