Post info

Labels:


Comments 1


Author: syilla

ok  firstly . biar aku explain . this is the first time cuba nak design design ni . and this is the best that i can do buat masa sekarang ni . skill tak power . ok then . aku persembahkan 2 versi design ni . harap takda siapa yang sakit mata . haha .

ok for guys i think white is better sebab mereka belum apa apa lagi dah cakap ' panas ! ' haha .

depan
 
belakang

ok . then for girls . aku teka mereka mesti nak yang colour gelap so that kalau mandi laut pun tak nampak isi dalam . haha . and aku pilih hitam sebab boleh bagi nampak slim .

depan


belakang

ok ni pula close up design tu :

B BLOGGERMATES

BLOGGERMATES FREE BLOGGING MAKE US UNITE !

B BLOGGERMATES
BLOGGERMATES FREE BLOGGING MAKE US UNITE !

nampak ke ? hahaha . malas betul nak edit edit lagi . tutup mata sebelah sudah . and malas betul nak buat copyright . siapa yang teringin kena sumpah copy lah . macam ada je orang nak copy kan . bhahaha .

and aku just bagi idea design aku je . yang tak puas hati pasal warna and what so ever boleh dibawa berbincang lagi . any comments and idea . sila lah kongsi ye .



1 comments:


  1. Akak, fie nak dua2 blh?
    Brape seyh??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...