Post info

Labels:


Comments 3


Author: syilla

siapa madno ? entah . aku pun tak tahu . yang aku tahu . masa adik aku belajar kat politeknik behrang . dia selalu karaoke dengan madno . syafiq selalu cerita suara dia mantap gila . suara dia tinggi blablabla . kalau nyanyi lagu black memang sedap . blablabla .

aku tak tahu la rupa madno ni macam mana . and aku tak kisah . sebab aku cuma nak dengar suara dia karaoke je . terlampau infiniti teringin karaoke dengan dia ! lantak la muka dia lebih berjerawat dari syafiq ke lebih handsome dari abe ke ( ini bukan pujian ye abe . sila mengerti ) muka dia handsome macam johny depp ke apa ke . lantak !

dulu rasanya syafiq pernah tunjuk video diaorang jamming . tapi lepas aku accident aku tak ingat dah . dah tak boleh bayang dah macamana suara dia , rupa dia . lagi sekali lantak ! aku cuma mahu karaoke dengan dia je . itu muktamad . tapi tak bermaksud aku akan belanja dia karaoke . hahaha . sebab aku punya kewangan pun tenat . kecuali kewangan aku dah mengisytiharkan aku bukan lagi bankrupsi . aku sanggup keluar modal pergi behrang cari dia . aku serious ! tapi malangnya . lambat lagi kut kewangan nak stabil .

aku rasa aku dah tunjukkan betapa berianya aku nak karaoke dengan dia . dah tak perlu nak jelaskan lagi dah . harap harap dapat la dengar suara dia secara life sebelum dia jadi artis . hahaha .

3 comments:


  1. This comment has been removed by the author.
  1. madno. ? dak kelas tue..

    ensem la jugak kowt. hee
    suare sedap giler tau..! ;)
    suke giler time die nyanyi lagu jiwang2..
    teringat zaman sekolah dulu..

    huu :P

    akk t duet dgn die gtau tau.. ^^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...