Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla

salam . i just wanna say that i am very truely sorry . i screwed up . secara tak sengaja . i messed up . saya sedar saya salah . i am very very very sorry . i used to be ' penaik semangat kamu ' tapi hari ni saya give up . mesti sangat menyakitkan hati kan .

kalau saya kat melaka sekarang . mesti saya dah beli crunchie hantar kat kamu . tapi i know crunchie je tak mampu nak betulkan apa yang saya dah buat tadi . what should i do man ? buat video xoxo yang memalukan baru dimaafkan ?

tell me what should i do to make things right again . im sorry im sorry im sorry im sorry im sorry .

adohai . menyesal la ikut emosi sangat . i used to be rasional but today emotion takes control . tak tahu la ni kali ke berapa saya nak say sorry . i want you to know . even saya tak type kat fb or here . saya still saying sorry all the time dalam hati saya lepas saya sedar kesilapan saya tu . im sorry !!

dear mr boss a.k.a admin ayid a.k.a encik syaheed a.k.a syaheed norazam , please forgive me !! i beg ~


0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...