Post info

Labels:


Comments 0


Author: syilla

assalammualaikum .

aku ada seorang kawan . aku kenal dia dari group blogger kat facebook lebih kurang 9 bulan lepas . yes he is a blogger . aku pernah tulis pasal blog dia ( <- click untuk usha ) sebelum ni . aku pernah jumpa dia sekali je masa gathering blogger perak tahun lepas . <- click untuk usha .

dia tak handsome . perasan macho . boroi . suka janji paria . aku panggil dia cet ( singkatan buncet ) . yang paling tak boleh blah perangai dia ni : kuat berangan . berangan nak dapat rozita che wan la nak tasha manshahar la . perasan gila ! jom kita usha sikit rupa malaun cet ni .


hahaha . huduh kan malaun ni . haha . tapi dia baik . ( ada orang dah start melonjak ) . baik sangat . dia tak pernah lari bila aku ada masalah . dia pendengar setia aku . aku rasa setiap kali aku ada masalah . aku akan tunggu dia online . aku tahu time dia online selalunya dalam pukul 7 lebih ( pm ) lepas balik main bola . so kalau ada yang berkenan kat dia add la facebook dia ( ezzie azahari ) and tunggu dia online pukul 7 lebih ye . ( bak rm10 aku dah promote ! ) .

kadang kadang dia cerita gak masalah dia ke aku . tapi tiap tiap kali aku nasihat . dia takmau ikut . tapi takpa la . aku tak pernah bosan pun dengar masalah dia . sometimes people lebih memerlukan pendengar dari penyelesai masalah . betul tak cet ?

pernah sekali aku marah dia time dia nak cerita masalah dia kat aku . time tu aku baru bangun tidur . mood pun serabai . lepas aku marah dia . aku jadi menyesal gila . sebab dia tak pernah marah aku bila aku cari dia . sorry cet ~

kenapa aku tulis entry ni ? sebab dia janji nak belanja aku karok kalau aku angkat bakul dia . hahah . taklah . entry ni lebih kepada nak menunjukkan aku appreciate friendship jarak jauh ni . terima kasih wonder cet ! aku bangga dengar kau jadi hero tamil selamatkan india yang tersepit celah lori hari tu . hahaha .

dear cet , terima kasih for everything . sebab kau selalu jadi penghibur aku . sebab kau selalu jadi pendengar masalah aku . sebab kau selalu janji macam macam ( walaupun 1 pun kau tak pernah tunaikan . jangan buat aku ungkit . haha . ) . sebab jadi kawan dengan aku . i really appreciate all that . thanks cet .

thats all . tak boleh angkat dia lebih lebih . nanti dia naik lelah sebab terlebih bangga . haha . ;) . and sorry cet aku tak promote entry ni sebab majoriti bercerita hal peribadi . so kalau kau nak . kau promote la sendiri . haha .

assalammualaikum .

0 comments:


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...